Aanhouding voor ernstig geweldsmisdrijf

maandag 21 september 2015

Veenendaal - Maandagochtend 21 september heeft de politie een 23-jarige man uit Veenendaal aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een ernstig geweldsmisdrijf eerder dit jaar. Dit vond op 3 maart plaats op de Kerkewijk in Veenendaal.

Drie maart kreeg de politie een melding dat een 25-jarige inwoner van Veenendaal gewond in het ziekenhuis lag. De verwondingen zouden het gevolg zijn van een conflict dat was uitgevochten op de Kerkewijk. De politie stelde toen direct een onderzoek in en sprak met getuigen. Er bleek die avond een conflict te zijn geweest in een horecagelegenheid tussen het slachtoffer en een bekende van hem. De ruzie verplaatste zich naar buiten waarbij nog twee betrokkenen zich in het conflict mengden. Er volgde een escalatie waarbij de 25-jarige Veenendaler gewond raakte. De verdachten zijn hierna gevlucht en het slachtoffer is op eigen kracht naar het ziekenhuis gegaan.  

Na recherche-onderzoek heeft de politie inmiddels twee verdachten kunnen aanhouden, dat was op respectievelijk 4 maart en 1 mei. Het gaat om twee mannen van respectievelijk 23 en 21 jaar uit Veenendaal. Maanden is de recherche op zoek geweest naar de derde verdachte. Maandagochtend heeft die verdachte zich op het politiebureau gemeld. Hij ontkende echter betrokken te zijn geweest bij het geweldsmisdrijf. De politie zet het onderzoek voort.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leersum | 112 alarmeringen Leersum | Goedkoop Tanken in Leersum | Supermarkten in Leersum | Weerbericht Leersum