Uitgebreid onderzoek naar gewapende overval

maandag 27 juli 2009

Zaterdagavond rond 23.30 uur werd een gewapende overval gepleegd op een woning aan de Rijndijk in Lienden. Twee mannen kwamen de woning binnen en bedreigden de aanwezige bewoners met een vuurwapen. De daders doorzochten de woning en gingen er uiteindelijk met een geldbuit vandoor, vermoedelijk met een auto. De politie startte direct een uitgebreid onderzoek op.
E n van de bewoners kreeg tijdens de overval gezondheidsklachten. Hiervoor werd een ambulance gewaarschuwd. De man kreeg ter plekke de nodige zorg. In de woning is technisch sporenonderzoek gedaan en rechercheurs hebben aangiften opgenomen. In Lienden en de wijde omgeving werden meerdere surveillance-eenheden ingezet om uit te kijken naar de verdachten. Die werden niet meer aangetroffen. Ook heeft de politie een buurtonderzoek gehouden. Getuigenoproep De politie vraagt mensen die zaterdagavond op de Rijndijk, of in de nabije omgeving, iets bijzonders is opgevallen om informatie door te geven aan de Districtsrecherche in Tiel. Ook zaken die u wellicht voorafgaand aan de overval in die buurt heeft waargenomen, kunnen voor de politie van belang zijn. Het onderzoeksteam is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan desgewenst ook informatie worden doorgegeven via nummer 0800-7000. (08)

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leersum | 112 alarmeringen Leersum | Goedkoop Tanken in Leersum | Supermarkten in Leersum | Weerbericht Leersum