Hennepkwekerij blijkt illegaal bordeel

donderdag 19 september 2013

Ingen - De politie heeft woensdagmiddag een inval in een pand aan de Verhuizensestraat in Ingen gedaan. In het pand werd een hennepkwekerij vermoed.

Het vermoeden van een hennepkwekerij was ontstaan na binnengekomen informatieen aanvullend onderzoek. Nadat de politie het pand was binnengegaan trof zij eenillegaal bordeel aan. Ook waren zes personen aanwezig. Het betrof twee Roemenen(een man van 31 en een vrouw van 32 jaar), drie mannen met een Braziliaanse enn manmet een Argentijnse nationaliteit. Zij waren allen tussen de 23 en 37jaar. Deze vier mannen waren vermoedelijk als prostituees werkzaam.

De vier personen uit Brazili en Argentini zijn staandegehouden op basis vande vreemdelingenwetgeving.Van de twee Roemenen wordt onderzocht of zij deuitbaters van het bordeel zijn.

De vreemdelingenrecherche en het Team Opsporing Mensenhandel hebben allebetrokkenen gehoord. Vooralsnog is nog niet gebleken dat er van seksueleuitbuiting sprake is.

De politie onderzoekt de zaak verder en maakt proces-verbaal op.

2013089770

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leersum | 112 alarmeringen Leersum | Goedkoop Tanken in Leersum | Supermarkten in Leersum | Weerbericht Leersum