Inbreker ingesloten tussen agenten

vrijdag 22 februari 2013

Doorn - Agenten hielden in de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 februari een inbreker aan.

Rond 01.15 uur kreeg de politie de melding dat drie mannenhadden ingebroken in en verzorgingsflat aan het Park Boswijk en nog binnenwaren. Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse en agenten doorzochten hetpand. Daarbij zagen agenten de drie verdachten op de galerij van de derdeverdieping. Bij het zien van de agenten rende het drietal weg. En van hen rendede trap af, achtervolgd door agenten, maar er kwamen ook agenten de trap op. Deverdachte, een 22-jarige jongeman uit Gouda, kon dus geen kant op en de agentenhielden hem aan. Hij bleek al vele tientallen keren met de politie in aanrakingte zijn geweest. Bij verder onderzoek troffen de agenten de andere tweeverdachten niet meer aan.

Auto in beslag genomen

Uit onderzoek moet nog blijken of de verdachten kans hebbengezien iets te stelen. Agenten troffen een auto voor de flat aan, die kennelijkdoor de inbrekers was gebruikt. De agenten namen de auto in beslag. De verdachteen auto zijn naar het politiebureau overgebracht en de verdachte is voor naderonderzoek vastgezet.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leersum | 112 alarmeringen Leersum | Goedkoop Tanken in Leersum | Supermarkten in Leersum | Weerbericht Leersum