Zwangere vrouw in ziekenhuis na zware mishandeling

vrijdag 11 maart 2016

Leersum - Een 32-jarige zwangere vrouw is vrijdagmiddag 11 maart opgenomen in een ziekenhuis nadat ze slachtoffer werd van een mishandeling op de Scherpenzeelseweg.

Vanmiddag rond 13.30 uur zat de vrouw samen met haar 60-jarige moeder op een bankje in het bos nabij de Utrechtse Baan. Ze zaten even te genieten van de zon tijdens het uitlaten van hun honden, toen een man en een vrouw met meerdere honden hun richting op kwamen lopen. De honden renden op elkaar af, waarna de man en de vrouw boos reageerden. Dit liep uit op een handgemeen waarbij de man de 60-jarige vrouw, die op het bankje zat, mishandelde. Daarna richtte hij zijn woede op de 32-jarige zwangere vrouw die door hem geschopt en geslagen werd. De vrouw, die bij de man hoorde, uitte tijdens de mishandeling dreigende taal naar de slachtoffers. Toen beide slachtoffers op de grond lagen liep het tweetal met de honden die ze bij zich hadden weg. Een getuige had gezien dat ze vermoedelijk in een bestelbus er vandoor gingen. De 60-jarige vrouw maakt het naar omstandigheden goed. De zwangere vrouw is in het ziekenhuis opgenomen en moet ter observatie blijven.

Onderzoek

Recherche Leersum doet onderzoek naar de identiteit van de daders en roept getuige op zich te melden. Met name de vrouw die de daders er in een bestelbus vandoor zag gaan, kan een belangrijke getuige zijn. De recherche wil graag met deze vrouw in contact komen. Ze was ongeveer 30 a 40 jaar oud, had bruin haar en was ongeveer 1.80 m lang.

Uw tip!

Bent u getuige geweest van deze mishandeling of weet u meer over de daders? Neem dan contact op met politie Leersum via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leersum | 112 alarmeringen Leersum | Goedkoop Tanken in Leersum | Supermarkten in Leersum | Weerbericht Leersum