Man overleden bij verkeersongeval

woensdag 19 juli 2017

Woudenberg - Op dinsdag 18 juli kwam een man om het leven toen hij met zijn fiets in aanrijding kwam een vrachtwagen.

Rond 19.00 uur kwam de melding van de aanrijding bij de Doornseweg. Een vrachtwagen, komende vanuit de richting van Amersfoort, kwam in botsing met een fietser, die vanaf de Treekerweg kwam. Agenten spoedden erheen en troffen het slachtoffer aan. Omstanders hadden eerste hulp verleend, waarna politie en ambulancemedewerkers het overnamen. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar het 70-jarige slachtoffer kon niet meer worden gered en overleed terplekke. De vrachtwagenchauffeur, 24 jaar uit Zeist, was na het ongeluk doorgereden, maar kon later worden aangehouden en werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Medewerkers van de Verkeersongevallenanalyse onderzoeken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Bent u getuige geweest en heeft u nog niet gesproken met de politie, neem dan contact op via 0900-8844. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leersum | 112 alarmeringen Leersum | Goedkoop Tanken in Leersum | Supermarkten in Leersum | Weerbericht Leersum