Getuigen gezocht van straatroof

vrijdag 27 november 2015

Veenendaal - Op donderdag 26 november werd een vrouw op een gewelddadige wijze beroofd van haar tas. De politie zoekt getuigen.

Rond 10.50 uur wilde een vrouw in een steeg bij het 'van de  Polerf' haar kat oppakken, toen zij uit het niets een trap kreeg, waardoor ze voorover viel. Twee personen op een scooter reden voorbij en griste haar tas van haar schouder. Hierna gingen ze er met hoge snelheid vandoor. De hevig geschrokken vrouw rende er nog achteraan, maar de scooter verdween al snel uit het zicht. Het slachtoffer belde de politie en agenten hebben in de omgeving nog gezocht naar de verdachten, maar hebben deze niet meer gevonden. Even later werd de tas van het slachtoffer teruggevonden in de nabije omgeving. Haar telefoon en een geldbedrag waren weggenomen uit de tas.

De verdachten reden op een zwarte scooter. Ze droegen allebei een helm. De achterste opzittende droeg een helm met een zwart vizier en een gele afbeelding van een bliksem op de achterkant. Verder droeg hij een zwart bomberjack.

De politie zoekt getuigen of mensen die meer kunnen vertellen over de verdachten. Kunt u helpen bij het oplossen van deze zaak? Meldt u zich dan bij de politie in Veenendaal via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of www.melsmisdaadanoniem.nl.

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leersum | 112 alarmeringen Leersum | Goedkoop Tanken in Leersum | Supermarkten in Leersum | Weerbericht Leersum