Recherche zoekt getuigen overval Juwelier

zaterdag 23 november 2013

Veenendaal - Vrijdagavond 22 november werd een juwelier aan de Hoogstraat overvallen. De scooter waarmee de daders vluchtten is terug gevonden, de recherche zoekt getuigen die de scooter heeft gezien of weten waar de daders heen vluchtten na het achterlaten van de scooter.

Rond 20.45 uur kwamen twee personen een juwelier aan deHoogstraat binnen. Ze bedreigden het aanwezige personeel en klanten met eenwapen. Met buit zijn de gevlucht op een vermoedelijk blauwe scooter. De scooterbleek gestolen te zijn op 12 oktober in Amsterdam.

Vluchtroute

De daders vluchtten op de scooter over het Verlaat, via deValleistraat en de Sirius. Daarna reden ze een stuk over het gras om de scooterachter te laten tussen de Moskee en een flat op de Pollux.

Getuigen gezocht

Het rechercheteam komt graag in contact met getuigen die descooter hebben zien rijden of weten waar de daders heen vluchtten nadat ze descooter hadden achtergelaten op de Pollux. Zijn ze bijvoorbeeld in een autogestapt en zo ja, wat voor auto was dat? Aan hen wordt verzocht contact op tenemen met de recherche in Veenendaal via 0900-8844. Anoniem reageren kan viaMeld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leersum | 112 alarmeringen Leersum | Goedkoop Tanken in Leersum | Supermarkten in Leersum | Weerbericht Leersum