Een 21-jarige man uit Veenendaal is in de nacht van maandag 8 juli op dinsdag 9 juli aangehouden na een achtervolging.

dinsdag 9 juli 2013

Veenendaal - Een 21-jarige man uit Veenendaal is in de nacht van maandag 8 juli op dinsdag 9 juli aangehouden na een achtervolging.

Rond 01.15 uur zag een agent drie mannen op n scooter rijdennabij het Jan Roeckplantsoen. Hij waarschuwde een collega motoragent die directde achtervolging inzette. Het drietal ging nabij de Dissel onderuit en klaptetegen een geparkeerde auto aan. De drie mannen renden direct weg. Meerdereagenten schoten te hulp en zochten de omgeving af. Een agent, die zich ophieldnabij het Dragonderpark, zag hoe een man plotseling uit de bosjes kroop en albellend richting de kruising liep. De agent alarmeerde de motoragent die debellende man herkende als de bestuurder van de gestolen scooter. Hij werd directaangehouden. Ondanks uitgebreid zoeken werden de twee andere mannen niet meeraangetroffen. De recherche is een onderzoek gestart. De Veenendaler wordtverdacht van diefstal van een scooter. Voor het veroorzaken van de aanrijding enhet verlaten plaats ongeval op de Dissel wordt eveneens proces-verbaalopgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leersum | 112 alarmeringen Leersum | Goedkoop Tanken in Leersum | Supermarkten in Leersum | Weerbericht Leersum